"Glory" İngilizce 1 Lisans Ders Kitabımız Üniversitemizin 12. Yayını Olarak Çıktı

31 Ekim 2016 Pazartesi

İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Aytaç Ören’in koordinatörlüğünde üniversitemiz, lisans programlarında A1 düzeyde okutulacak genel “Glory” İngilizce ders kitabını BAP birimi aracılığıyla kendi yayınları arasından çıkardı. "Glory", üniversitemizin adına yakışır görsel ve içerik kalitesini, uzak imkânların nasıl kullanılabileceğini ve akademik personelimizin bire bir uzun yıllar edindikleri dil öğretim tecrübelerini yerel ve ulusal değerlerimizle yansıtıyor. Kitabı hazırlayan akademik personellerimiz; yürütücü Yrd. Doç. Dr. Aytaç Ören, ve araştırmacılar Okt. Fahri Uğur Yalçın, Okt. Fatih Tütüncü ve Okt. Mustafa Kemal Şen’e emekleri için, değerli yöneticilerimize sağladıkları teşvikleri için ve BAP birimine gösterdikleri kolaylıklar için teşekkür ediyoruz. “Glory” varlık nedenimiz olan değerli öğrencilerimize katkılar sağlamasını temenni ediyor ve üniversitemizin imkânlarının akademik açılım ve çabalarla geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize hizmet olarak dönebileceğine dair örneklerin “Glory” ile artmasını diliyoruz.