2018/19 Akademik Yılı Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuru Duyurusu

21 Şubat 2018 Çarşamba

2018/19 Akademik Yılı Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuru Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz,

2018/19 akademik yılında Avrupa'da ikili anlaşmamız bulunan üniversitelerde öğrenim görmek isteyen öğrencilerin belirlenmesine yönelik başvurular alınacaktır.

Başvuru takvimi

• Başvurular, 05.03.2017 – 23.03.2018 tarihleri arasında alınacaktır.
  • Yabancı Dil Sınavı, 27-28 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Başvuru Belgeleri

1. Online başvuru formu çıktısı (Online başvurunuzu tamamladığınızda sistem tarafından otomatik olarak başvuru formunuz oluşturucaktır. PDF formatındaki bu formun çıktısı alıp hem kendinizin hem de koordinatörünüzün imzalanması gerekmektedir)
  2. Transkript (güncel notları göstermelidir)
  3. Nüfus Cüzdan fotokopisi (1 adet)
Yukarıdaki belgelerle şahsen Dış İlişkiler Ofisine başvurmanız gerekmektedir. Başvuru belgelerinizi teslim ettikten sonra yabancı dil sınavı için merkez kampüste yer alan Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezinden randevu kağıdı almanız gerekmektedir. Başvuru belgelerinizi teslim etmeden randevu kağıdı almanız mümkün olmayacaktır.