Akreditasyon ve Erasmus Bilgilendirme Toplantıları

18 Mart 2019 Pazartesi

Fakültemiz Biyoloji, Gürcü Dili ve Edebiyatı, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Kimya, Matematik ve Türk Dili ve Edebiyatı bölümlerimizin ayrı ayrı düzenlemiş oldukları “Akreditasyon ve Erasmus Bilgilendirme Toplantıları”   Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali BİLGİN, Dekanımız Prof. Dr. Serdar MAKBUL, bölüm öğretim üyeleri ve öğrencilerimizin katılımları ile gerçekleştirilmiştir. Prof. Dr. Serdar MAKBUL’ un üniversitemizin ve fakültemizin akreditasyona bakışı hakkında yaptığı konuşmalar ile başlayan programlar bölüm öğretim üyelerimizin yapmış olduğu FEDEK akreditasyon süreci ve Erasmus değişim programı bilgilendirme sunumları ile devam etmiştir. Programlar katılımcılara yapılan ikramların ardından tamamlanmıştır.