Fakültemiz Mezuniyet töreni

26 Haziran 2019 Çarşamba

Fakültemiz mezuniyet töreni Rektörümüz sayın Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Ali BİLGİN ,Prof. Dr. Ahmet İshak Demir, Dekanımız Prof. Dr. Serdar MAKBUL, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Ferhat KALAYCI, Teknik Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fatih İSLAMOĞLU, Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cengiz YANIKLAR, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yıldırım ÖZSEVGEÇ, değerli akademik, idari personelimiz, öğrencilerimiz ve ailelerinin katılımları ile gerçekleştirilmiştir. Fakülte ve bölüm bazında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri ve öğretim üyelerimiz tarafından ödüllerin takdim edildiği törende gurur ve heyecan bir arada yaşandı. Öğrenciler mezuniyetlerini keplerini havaya fırlatarak kutladı.