Fakültemizde Devir Teslim Töreni

22 Şubat 2018 Perşembe

Fakültemiz Dekanlık görevini yürüten Prof. Dr. Oktay TORUL, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından Dekanlığımıza asaleten atanan Prof. Dr. Serdar MAKBUL’e görevi devretti.

Devir teslim töreninde bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, sekiz yıllık Dekanlık görevi boyunca Üniversitemiz yönetimi ile sürdürmüş olduğu uyumlu çalışmalar ve Üniversitemizin gelişmesi ve büyümesi noktasında sağlamış olduğu önemli katkıları dolayısıyla Prof. Dr. Oktay TORUL’a teşekkür etti. Dekanlık görevini devralan Prof. Dr. Serdar MAKBUL’e de yeni görevinde başarılar diledi.

Rektörümüz, “Prof. Dr. Oktay TORUL hocamız kurulduğu günden bugüne kadar Üniversitemizin gelişmesi noktasında; 1998 yılında Rize Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcılığı ve Kimya Bölüm Başkanlığı, 2000 yılında Rize Eğitim Fakültesi Dekanlığı, 2009 yılında Rize Üniversitesi Rektör Yardımcılığı ile Su Ürünleri Fakültesi Dekan Vekilliği ve 2010 yılından itibaren Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı görevlerinde bulunmuştur. Üniversitemizin çeşitli birimlerinde, yönetim kurulu ve senato üyeliklerinde, üst kurullarda yönetici ve üye olarak görevler yapmış olan hocamıza Fen Edebiyat Fakültemize ve Üniversitemize sağlamış olduğu katkılardan ötürü teşekkür ederim.” dedi.

Prof. Dr. Oktay TORUL ise konuşmasında, görev süresi boyunca kendilerine destek veren başta Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN olmak üzere Üniversitemiz yönetimi ve personeline teşekkür etti.

Fakültemiz Bölüm Başkanlarının da katıldığı törende, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN katkıları dolayısıyla Prof. Dr. Oktay TORUL’a plaket, Prof. Dr. Serdar MAKBUL ise çiçek takdim etti.