Kimya Bayramı Etkinliği

02 Mayıs 2019 Perşembe

Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü ve Kimyagerler Derneği işbirliği ile 26 Nisan 2019 Cuma günü gerçekleştirilen etkinliğe, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Serdar MAKBUL, Kimya Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Oktay TORUL, Kimyagerler Derneği Karadeniz Şubesi Başkanı Sayın Doç.Dr. Ali ALKAN, Başkan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Ahmet ÇOLAK, farklı sektörlerden panelistler, Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Fakültesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü öğretim üyeleri  ve öğrencileri, çevre illerde yaşayan kimyagerler katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından fakültemiz dekanı Sayın Prof. Dr. Serdar MAKBUL açılış konuşmasını yaptı. Kimya Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Oktay TORUL kimyagerlik mesleği ve kimya bayramı kutlamaları hakkında konuştu.  Program Kimyagerler Derneği Karadeniz Şubesi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet ÇOLAK tarafından Kimyagerler Derneğinin faaliyetleri hakkında bilgilendirme konuşmasıyla devam etti. RTE Üniversitesi Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Oktay TORUL tarafından yönetilen panelde; Vivet Kozmetik A.Ş Fabrika Müdürü Kimyager Fatih ULUÇAY, Hisar Kimya A.Ş Sahibi Kimyager Hanifi YÜCEL ve ilaç sektöründen emekli Kimyager Hakan GÜNER panelist olarak yer aldı. Program plaket sunumu ve kokteylin ardından sona erdi.