Konferans: BİDEB Destekleri Bilgi Günü

20 Aralık 2018 Perşembe

Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi tarafından fakültemiz akademik personeli ile doktora ve yüksek lisans öğrencilerine yönelik " Tübitak Bideb Destek Programları " hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlemiştir. Program kapsamında Tübitak Eğitim, Burs ve Destekleri Koordinatörü Neslihan Ayan Çeber hanımefendi  Bideb bünyesindeki tüm destekler hakkında oldukça önemli bilgiler vermiştir. Programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Bilgin, Dekanımız Prof. Dr. Serdar Makbul, Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Göktuğ Dalgıç, akademik personelimiz ile  doktora ve yüksek lisans öğrencilerimiz katılmıştır. İlgi ile takip edilen program soru cevap kısmı ile sona ermiştir.