Konferans: Prof. Dr. Osman Beyazoğlu "Sağlıklı Yaşamın Sırrı: Bitkisel Beslenme"

30 Kasım 2018 Cuma

Fakültemiz Biyoloji Bölümü tarafından düzenlenen programda Su Ürünleri Fakültemizin kurucu dekanı emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Osman Beyazoğlu "Sağlıklı Yaşamın Sırrı: Bitkisel Beslenme" konulu bir konferans vermiştir.

Fakültemiz NTO amfisinde gerçekleştirilen etkinliğe, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet İshak DEMİR, Dekanımız Prof. Dr. Serdar MAKBUL, Su ürünleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Cemalettin Şahin,  üniversitemiz ve çevre illerden gelen akademisyenler ile öğrenciler katıldı.

Katılımcıların büyük ilgi ile takip ettiği program sonunda Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet İshak DEMİR ve Dekanımız Prof. Dr. Serdar Makbul tarafından Prof. Dr. Osman Beyazoğlu  ’na günün anısına şilt ve hediye takdiminde bulunuldu.