Emekli Olan Dekan Sekreterimize Veda

11 Şubat 2021 Perşembe

Üniversitemiz çatısı altında 21 yıl boyunca başarılı hizmetlere imza atarak kurumumuzun gelişimine katkılar sağlayan ve önümüzdeki günlerde emekliye ayrılacak olan Dekan Sekreterimiz Ayten DİLİ’ ye veda organizasyonu düzenlendi.
Düzenlenen programa, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ali BİLGİN, Prof. Dr. Ahmet İshak DEMİR, Dekanımız Prof. Dr. Serdar MAKBUL, Üniversitemiz Genel Sekreteri Adnan ER, Dekan yardımcılarımız, Fakülte Sekreterimiz ile fakültemiz personeli katıldı.
Organizasyonda bir konuşma yapan Rektörümüz, 21 yıllık görev süresi boyunca göstermiş olduğu hizmetleri dolayısıyla DİLİ’ ye teşekkür etti. Üniversitemizin kapısının kendilerine her zaman açık olduğunu ifade eden Rektörümüz, emeklilik hayatında sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diledi.
DİLİ ise, Üniversitemiz bünyesinde çalışmaktan gurur ve mutluluk duyduğunu ifade ederek, aktif çalışma hayatını bugün burada tamamladığını, kurduğu güzel dostlukların ise her zaman devam edeceğini söyledi.
Programda, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN ve Dekanımız Prof. Dr. Serdar MAKBUL tarafından Ayten DİLİ’ ye günün anısına plaket takdim edildi.
Fen Edebiyat Fakültesi ailesi Ayten DİLİ hanıma üniversitemize ve fakültemize yaptığı hizmetler için teşekkür ediyoruz. Hayatının bundan sonraki döneminde sevdikleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir ömür geçirmesini diliyoruz.